Osteopatenpraktijk

Hier gaat onze voedingsdeskundige op zoek naar het antwoord op de vraag wat gezonde voeding voor u kan beteken. Je volgt géén dieet, maar leert een nieuwe manier van eten. Ze stelt een persoonlijk plan op dat past bij uw mogelijkheden en voorkeur, om u zo te begeleiden naar een gezonde lifestyle. Het accent bij haar begeleiding ligt vooral op wat je WEL en niet op wat je niet mag eten.

Het programma is zo ingericht dat je het ook op lange termijn vol kunt houden. Er is bijvoorbeeld ook ruimte voor de “minder” gezonde dingen, ook deze horen thuis in een evenwichtige lifestyle. Ze helpt je om juiste gezonde keuzes te maken en een balans te vinden tussen gezond eten, voldoende bewegen en regelmatig ontspannen.

Iedereen, volwassenen en kinderen, die zitten met vragen rond voeding, eetgewoontes, allerlei kwalen en klachten. Iedereen die wil afslanken, die fitter en energieker wil worden, kan bij haar terecht om samen uw gewoontes aan te passen en u te begeleiden naar een gezond en vitaal leven vol energie.