Dominique De Meyer - Heleen Ampe - Julien Vandendooren - Mirthe Jooris - Iris Bracke

EAV-test

De EAV (electro-acupunctuur) test laat ons toe een analyse te maken van de werking van bepaalde organen en systemen en vormt een cruciaal hulpmiddel bij het zoeken naar de oorzaak van jouw probleem.

Het apparaat voert metingen uit op de acupunctuurpunten van handen, voeten en gelaat (zonder naalden). We brengen de gehele energetische toestand in kaart, bepalen de zwakke of hyperactieve orgaansystemen en we sporen tekorten aan vitamines of mineralen op. Tevens testen we op voedselintoleranties en op allergieën.

De resultaten laten ons toe het oorzakelijk verband tussen de klachten en de oorzaak te achterhalen. Pas nadat we die oorzaak bepaald hebben kunnen we uw individueel behandelingsplan opstellen. Dit kan bijvoorbeeld bestaan uit aanpassingen in uw voedingspatroon of lifestyle of het nemen van nodige supplementen zoals vitaminen, mineralen of kruiden. Afhankelijk van uw persoonlijke toestand kan een lange therapie nodig zijn. Indien nodig zal er doorverwezen worden naar een arts voor verder onderzoek of behandeling.

Na een periode van een aantal weken/maanden wordt ter controle een nieuwe meting uitgevoerd om de evolutie in kaart te brengen en de therapie indien nodig bij te sturen.

Geïnteresseerd? Op zoek naar meer informatie? Aarzel niet om contact op te nemen [email protected]

Iris-Bracke

Voedingsdeskundige
Orthomoleculair therapeut volgens kPNI
EAV – testing